Jaaha, olis jälleen se aika, kun alkaa iskeä stressi kun ei ole vieläkään kunnolla lukenut huomiseen tenttiin. Toisaalta olen melkein päättänyt senkin, että kyllä tää varmaan läpi menee puhtaasti ajatellenkin jos luvut vaan muistaa (kyllä, kyseessä on maailman ihanin aihe, verotus <3) Noh, huomiseksi olis deadline yhdessä referaatissa, joten pitänee sekin kai rustata huomenna (tai siis tänään). Sitten kun vielä saa tiedon koulussa hyvin kulkevasta tiedotuksesta että ylihuomenna kuulemma olis joku harjoitusesitys EU-hankkeesta niin voi tsiisös kon nakertaa. Vaikka tästä olis ehkä lukenut mailissa joka lähetettiin tossa kuukausi vai pari sitten niin oisko mitään että ihmisiä, jotka ei olleet viimeviikolla koulussa sen takia, että hanke olis aika jees kunnossa, voi informoida tai pistää mailia? Siis tiedotus toimii taas loistavasti. Jei. Kiitän ja kumarran sentään kanssaopiskelijoita, joiden korviin nää kantautuvat, koska ne on oikeasti tärkeetä sakkia (P.S. yleensä kaikesta kuulee pikemminkin toisten oppilaiden kun opettajien kautta). Että jeeskiva. Mitäs vielä? Rästissä olis tiedonhankinnan tehtävät, jotka kiinnostaa ku kärpänen sähkötuolissa.

Totean jälleen että musta olis erimukavaa asua kyllä omassa mielikuvitusmaailmassani. Kinda omassa Wonderlandissa, joka nyt tosin eroaisi Alicen mielikuvituksesta ihan kivasti. Jälleen kerran tuntuu siltä, että meikätyttö ajattelee kyllä jotain aivan muuta kun tätä koulunkäyntiä. Nyt olis liikaa jo kesä mielessä ja huh hitsi kun vaihtoaikakin lähentyy APUA!

Ja selvennykseksi, jos mitään erikoista ei satu niin meikäläinen lähtee syyskuussa kolmeks kuukaudeks IRLANTIIN vaihto-opiskelemaan. Jaa'a, kaveri ehdotti että voisin samalla ettiä itselleni irkkulaisen heilan, mutta taidan nyt jättää välistä (fyi, mun ainoa tryy lööv on vieläkin Ben Barnes). Miuu kyllä karmasee ku rakas ponikin jää Suomeen tänne ja miulla tulee kaamiva ikävä iiihan varmaan. Noh, ehkä kituutan sen 3kk ja sit taas jouluna saan nähdä murusen <3 Kyllä, mä lennän jouluksi kotiin ja jos jumalauta joku tuhkapilvi tulee ni yrittäkääs perkele pysäyttää. Sitten vaikka soudan muutama miljoona kilsaa, mutta kotiin tuun. Toinen asia joka nyt ehkä hirvittää ministi, muttei oikeestaan niin paljoo on se yksin uudessa maassa selviäminen. Kesän alussa kun vielä vois tehä noi vaihtoon liittyvät tehtävät. HUOH. BOOORING.

Mutta ei tosiaan, toisaalta tää vaihto on kyllä sinällään jänskättävää ja innostavaa, että pääsee tosissaan näkemään sitä kulttuuria mistä on kiinnostunut, pääsee mahdollisesti opiskelemaan iiriä ja muutenkin tapaamaan uusia ihmisiä, jotka kuulemma on tosi ystävällisiä ja ottaa heti porukkaan. Toisaalta kammottaa kanssa jos oon ainoa suomalainen, mutta toisaalta olis taas plussaa koska sitten voin tietty kertoo mm. kaiken :D Mut emmätiä. Niin ja tosiaan kohteena on Tralee, josta oon kyllä kuullut hyvää siellä olleilta opiskelijoilta =) Plus jos vaan aika antaa myöden niin tää kokemus tarjoaa myös mahdollisuuden nähdä sitä maata itsessään ja mua itseäni ainakin kiinnostaa todella paljon nähdä Irlantia ja kaikkia ihania linnoja ja kaikkea vanhaa. Ette ees voi tajuta kuinka paljon tykkään Irlannista pelkästään sen luonnon ja nähtävyyskohteiden vuoks. Se on vaan yksinkertasesti jotain kaunista!

Aijoo ja Irlantiin liittyen, mulla on tuossa tavoitteena kesäkuussa tai heinäkuussa käydä hakkaamassa kuvaa ihoon tuohon niskan alapuolelle yläselkään. Kyseessä on irlantilainen claddagh-symboli, vähän omalla kädellä taiteiltu ja muokattu, mutta kuitenkin. Ja koska suomalaiset tai muunkaanmaalaset ei luultavasti tajua kys. symbolia, siihen tulee myös ne kolme sanaa mitä se symboloi: friendship, love, loyalty. Oijoi kun saisi senkin jo <3 Siitä tulee kyllä ihana. Se on sitten mukana kun menen merten ylitse :D Plus tietty rakkaat claddagh-sormukseni. Mun aikani ei varmaan käy pitkäks kun bestikseni ja toinen ystäväni tulee kuulemma vierailulle. Niin ja oon senkin päättänyt, että näen Lontoon samalla reissulla! Vietän pari päivää siellä, kun luultavasti sen kautta lennän väliä Suomi-Irlanti. Vaihto tarjoo kumminkin suht hyvät mahikset tähän kun sieltä saa niitä tukiakin ihan hyvin, ettei omilla rahoilla tarvii pärjätä (eihän se ois sillon ees mahdollista). Nyt vaan peukut pystyyn että Traleesta tulee kirje notta failté yliopistoomme.

Seuraaviin postailemisiin!