"No emmä ny tiiä... tämmönen vitun kiukku vaan tuli..."

Meikä alotti päivänsä kello kahdeksalta kolmen tunnin yöuniputkella. Eikun siis aamutoimien kautta ajelemaan Ikaalisiin valvomaan liiketalouden pääsykokeita. Siellä sitten vietin aikaa johonkin puoli kahteen asti. Oli kyllä ihan nastaa kerrankin kun ei itse tarvinnut olla kyseisessä salissa räpläämässä mitään koetta vaan sai rennosti katsella edessä ja hymyillä sisäisesti. Onneks meijän koulun opettajat on mukavia. Ja mulla kuuluva ääni koska ohjeistin rakkaat kokelaat vielä salin ovella. Naww. Tsemppiä niille, tuun heitä tuutoroimaan syksyllä sitten jos sinne tulevat :D (meikä on liiketalouden ainoa tuutori tänä vuonna...)

No sitten koittikin lähdön paikka, eli lähin ajelemmaa. Meikä ei nyt vieläkään ymmärrä mikä helvetti siinä mun auton perseessä on niin kiinnostavaa että pitää tuijotella läheltä? Oikeesti. Tekis mieli huutaa etteikö ne oo koskaan autoo nähnyt... Jees, no ei muutakun mäkkärin kautta kotiin. Meikähän alotti nääs karkki/sipsilakon, joka kestää Irlantiin lähtöön asti eli jotakuinkin simmotteet...4kk. Mutta ennen kuin julistin mäkkiruuatkin pannaan oli pakko hakea yks tuplajuustoateria... sydän itkee kyllä verta kun en voi mennä viikottain ostaan plussana ni saisin taas kaikki värit uusista söpöistä colalaseista <3 mut sainpahan pinkin. me luvs ♥____♥.

Todii ja eiku matka jatkuu. Siinä ajattelin että kummiski on senverran vähän aikaa että mä en ehtis kun pyrähtää kotona, joten suuntasin töihin, vaikka oisinkin sielä taas joku 45 min aikases. Vältinpähän neljän ruuhkan. No, päätin poiketa cittarissa hakemassa banaaneita evääks ja siinä sit lähin peruutteleen parkkikselta pois ja ko tosta takalasista nää pal mittää ko siä on ne kaikki näköesteet sivussa ja muutenki pieni lasi nii katon vaa ku joku tyyppi siin alkaa kattoo. Pysähyn sit ja huomaan et meinaan näköjää ajaa jonku päälle. No se pysähty ja aattelin että saan mennä mutta mitäkö vielä. Nainen siinä jatko matkaansa ja joku vanhempi miäs kyyläs. Ei saatana. Ensinnäki

a) Mikä vittu on oikeesti että jos auto peruuttaa niin täytyy kulkee sen perseen edestä? Siinon helvettiperkelevittusaatana viissataa metrii tilaa toisella puolella. Ihan vitun oikeesti. Ministi näin niinko sanottuna että kuka vitun järkevä ihminen oikeesti kävelee suoraan peruuttavan auton perseeseen kiinni jos näkee että seon peruuttamassa? Järki älä jätä. Jos mäkin jaksan kiertää jonkun 50m ja kattoo vaikka ettei oo auto lähössä niin kyllä te muutki jaksatte. Tarvi vittu autoo päin tulla, kun kaikki ei vaan ihan oikeesti näe. Että joo, teillon joku vitun etuajo-oikeus mutta ottakaa ny silmä käteen perkele.

b) Rakas vanha pappa. Jos ikinä luet tätä, mä tiedän olevani niin hotti että täytyy tuijottaa. Käytöstavat ja kaikkee tiätkö? Joo ei mee järkeen ku näiden vanhempien pitää kyylätä ihan vitun kovalla silmällä ja meikä on siinä lähellä nostamassa jotain internationaalista käsimerkkiä pystyyn. Vihje: se ei oo peukalo.

Jea. Ja jotta nyt päivä ei vielä loppus niin otetaan nää ihanat aasiakkaat:

1. Ei muru, sä et saa leimoilla lisäpekonia siihen leipääs
2. Ei muru, sä et edelleenkään saa sitä lisäpekonia sillä vaikka pyytäsit kuinka nätisti
3. Ei muru, sä et yhä vieläkään ole saamassa sitä lisäpekonia joten voitko lopettaa ton viisvee käytöksen?

Sittenko siinä jutskaa jotain jollekin ni ei saatana ku tulee semmosta et ite kattoo vähän ilmeellä "mitävittua". Kasviksista saapi laittaa kaiken paitti oliivit. Juu ei hän tykkää ollenka. Mie sanon siihen sillee ystävällisesti keskusteluun ettei meikäkään poskeen niitä pistä mutta tykkäilen niien tuoksusta. Ni vastaus sillee tympeesti "no kiva jos tykkäät ees tuoksusta, mä en tykkää ollenkaa". Ookoo, ei sit puhuta, mun mikään pakko oo, ihan vaan tollee ystävällisesti aattelin... Mut jossei rouvalle kelpaa ni olkoot.

Ja siis tää yleisin ongelma joka pistää silleen kunnolla oikeen viiskytsenttisen sarven tohon otsaan:

... MIKS VITUSSA EI MEE MIKÄÄN PERILLE?!

a) jos sä otat ruuan mukaan niin ota se nyt sit mukaan, se on huijausta jos jäät saatana paikanpäälle vielä syömään ja saat 5% alet kun otat mukaan, reilukerho
b) tiedetään,ei oo pakko ja sillai mutta voitteko nyt oikeasti istuttaa perseenne sinne mihin teijät pyyetään: jos sanotaan että voitteko istuu tohon ekaan riviin koska mennään siivoon noita kahta niin jumalauta istutte siihen.
---> varmaan siis teitäki inspiroi vitusti jäädä ylitöihin koska joku vaan haluaa istua jossain ja sama paikka pitää parhaimmillaa siivota kolme kertaa?! Vitun kiva, kiitos vaan. Mä tykkään teistä... NOT.
c) jos ois mitään nii voisitteko olla helvetti menemättä pöytiin tai muuallekaan kauemmas jos siin kysellään et mitä tulee: voisittekona ystävällisesti oottaa oikeesti sen aikaa et päästään kassalle?
d) jos kysyn tuleeko kaikki vihannekset niin "no jätä ny vähän muilleki" ei oo enää hauska ensimmäisen kuukauden jälkeen...
e) maailman yleisin mutta oikeesti: ÄLKÄÄ NY SAATANA HIIREILKÖ SIINÄ EESSÄ. Volyymi siihen ääneen ois kiva juttu, se lasi kun ei oo maailman äänenjohtavinta ja mäkään en ole mikää hujoppi plus ne koneet ei oo oikeesti nii hiljasia ku luulette. Niinko meikä ois hyvä kuuronaki tän puolesta: puoliks pitää lukee huulilta. Ja jos oikeesti vineette että pitää kysyä moneen kertaan ni miettikää oisko joskus vika vaikka siinä omas äänenkäytös eikä meissä?

Terveisin,
vittuuntunut aspa

Joo siis ARGH. Ehkä pitäs vaan nukkua niin en kilahtas niin helposti. Ei siinä, muttako meikä kilahti jo vähän minipienestäki jo tänää ni ehkei ihan niin jees.

Until next time...
xoxo